Atalay, Kılıçdaroğlu'na Sert Çıktı-VİDEO

Atalay, Kılıçdaroğlu'na Sert Çıktı-VİDEO

Kılıçdaroğlu'nun Deniz Feneri Soruşturması'nda kendisini köstebeklikle suçlamasına canlı yayında cevap verdi.

Devlet Bakanı Beşir Atalay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Deniz Feneri Soruşturması'nda kendisini köstebeklikle suçlamasına canlı yayında cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU TÜRKİYE'YE YAKIŞMIYOR

NTV'deki canlı yayına katılan Atalay, iddiaları şiddetle yalanlarken Türkiye'nin Kılıçdaroğlu gibi bir Ana muhalefet partisi liderinin yakışmadığını ifade etti.

'Bildiğiniz gibi yaklaşık bir ay önce genel başkanı Somali'ye giderken değerlendirmemi yapmıştım. Dünkü açıklamada aynen bunun gibidir. Pek fazla bir değişiklik yoktu." diyen Atalay, Kılıçdaroğlu'nu onursuzlukla suçlayan şu açıklamayı yaptı:

SÖYLEDİKLERİ KÜLLİYEN YALANİ İFTİRA VE KURGUDUR

"Şunu söyleyeyim ki kendi onuruna düşkün olmayanlarla başlarının onuruyla kolay oynarlar. Açık söyleyeyim ki bu açıklama bir acizliktir. Kılıçdaroğlu'nun söylediği her şey yalandır, kurgudur ve iftiradır."

Programda veremeyeceği hiçbir hesabı olmadığını vurgulayan Bakan Atalay, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasındaki iddialar nedeniyle dava açacağını vurguladı.

Atalay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşması çok çirkin olduğunu vurgulayarak . şöyle devam etti:

KILIÇDAROĞLU'NA DAVA AÇACAK

"Türkiye böyle bir Ana muhalefet liderine layık değildir. Ülkemiz siyaseti sorunları çözmek için daha ciddi bir lidere ihtiyacı olan bir durumdadır. Elinde tamamen gizli olan bir dosyayı kaldırarak hiçbir iddiayı açıklamadan bazı şeyler söylüyor. Hayretler içerisinde kalıyorum"

NTV'deki programda iddialara konu olan soruşturmayla ilgili bütün ayrıntıları anlatan Bakan Atalay'ın sakin tavrı dikkat çekti.