Aslanlar Yuvası Direniş Gurubu :  Şehid Cenazelerini Vermezseniz Evlerinize Geri Dönemesiniz

Aslanlar Yuvası Direniş Gurubu : Şehid Cenazelerini Vermezseniz Evlerinize Geri Dönemesiniz

Aslanların yuvası grubu, Nablus'un güneyindeki Hawara'da bir kampı ve işgal için bir kontrol noktasını kurşun yağmuruyla hedef alıyor.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

"Aslanlar Yuvası " grubu, "Nablus'taki Huwara'daki işgal için bir kampı ve bir kontrol noktasını mermi yağmuruyla hedeflediğini" duyurdu.

Grup, Salı günü şafak vakti "Telegram" üzerine yaptığı bir gönderide, operasyondan sonra "Al-Areen askerlerinin güvenli bir şekilde geri çekildiğini" doğruladı.

Dün "Black's Den" , savaşçılarının Nablus yakınlarındaki "Yitzhar" yerleşimine giden yolda bir yerleşimci arabasını hedef aldığını duyurdu

Grup ayrıca işgali "şehitlerin cenazelerini iade etme, aksi takdirde yerleşimciler güvenli bir şekilde yerleşim yerlerine dönmeyecek" tehdidinde bulundu.

Bununla bağlantılı olarak, işgal güçleri Batı Şeria'da 20'den fazla Filistinli genci hedef alan büyük bir tutuklama kampanyası başlattı

Buna karşılık Filistinli gençler, bugün şafak vakti Cenin'in güneyindeki Jaba kasabasına baskın yapan İsrail güçlerine ateş açarak işgalle karşı karşıya geldi.