Aman Müslümanlar'ın Yardım Ettiği Duyulmasın !

Aman Müslümanlar'ın Yardım Ettiği Duyulmasın !

Deprem sabahından beri doğal olarak haber takibi yapıyor an be an kardeşlerimizin acı anlarına ortak oluyoruz.

Enkaz altından çıkan her can bizlere cennet müjdesi gibi sevinç veriyor. Şükürler olsun diyoruz. O enkazları kazarak canların kurtulmasına vesile olan el kimin eli ise mümin gayri müslim demeden o elden öpmeye de hazırız, minnettarız, müteşekkiriz.

Hazmedemediğimiz şey; sanki İslam ülkelerinden hiç yardım gelmemişçesine ölü taklidi yapan medyanın ha bire " Yunanlı dostlarımız yardıma geldi, İsrailli dostlarımız canla başla çalışıyor, Meksikalı dostlarımızın köpekleri güzel çalışıyor, Avrupalı dostlarımızdan yardım yağıyor" gibi parlatma pazarlama operasyonları yapılıyor. Artçı deprem riskleri geçtikten sonra gelmeye başlayan Avrupalı dostlarından önce İslam ülkelerinden gelen, İran'dan, Malezya'dan gelen yardımları yok sayan ama İsrail'in arama kurtarma ekibini evire çevire gözümüze sokan medya, mülteci botlarını demir çubuklarla delerek bebek cenazelerini denize döken Yunan'ın ne kadar dost olduğunu biz biliyoruz. Şu an dahi Filistin'de her gün bombalarla bina enkazında bebekleri nasıl katlettiklerini de biliyoruz.

Diğer yandan enkaz bölgesinde tekbir getirilmesini hazmedemeyenler, canla başla çalışan Polis, asker, AFAD görevlilerinin çabalarını yok sayan, can pazarını politize eden ucuz muhalifler sizin de ne mal olduğunuzu biliyoruz.

İslâm kardeşliğini hazmedemeyenler çatlasanız da patlasanız da Anadolu mayası kıvamını koruyor. Coğrafyanın tüm Müslümanları devletlerden bağımsız kardeşlik sancısını yaşıyor. Merak etmeyin heveslenmeyin dağlar üzerimize yıkılsa, toprak altımızdan kaysa, nehirler akmasa da biz bu topraklarda nöbet tutmaya devam edeceğiz.

NOT: Haberdeki resmin ne olduğunu lütfen hatırlayınız.