Merve Kavakçı

Merve Kavakçı

Agaç mı dediniz?

Ey Geziciler nerelerdesiniz? Geziciler!? Evet Geziciler neredesiniz!? İki cılız ağacı, ahlaksızlık yuvası mekanı korumak adına vatan toprağını altüst edecek kadar vicdansız, ahlak yoksunu Geziciler neredesiniz? Büyükçekmece’deki ağaç katliamına neden sessizsiniz ey Geziciler? Yalovalı CHP’li neredesin, neden sesiniz çıkmıyor? Gezicilere destek adına, buldozerin üstüne çıkan ÇHDP’li Gezici vekiller neredesiniz? Büyükçekmece’deki ağaç değil mi kesilen, bu ne vurdumduymazlık, bu nasıl bir aymazlık. İkiyüzlülüğünüzü nasıl kapatacaksınız… Bukalemun misali, CHP’li vekil misali, CHP’li kışkırtıcı misali neden sözünüze sadık kalmıyorsunuz… CHP genel başkanı bugün söylediğini yarın yalanlar, seçim üstüne seçim kaybeder, bir daha kaybedersem çekilirim babında konuşur, ama seçim sonrası hemen unutuverir, tam öyle işte… Tipik CHP’li davranış kodlarından söz ediyoruz. Boğaziçili CHP şakşakçısı sözde akademisyenin 1 Kasım seçimleri için canlı yayında ettiği büyük laflar sonrası hiç utanmadan, arlanmadan verdiği sözü tutmadığı gibi... Neredesiniz CHP, HDP, Müslüman kılıklı kompleksliler Büyükçekmece’deki katliama neden sessizsiniz…

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı, Albatros parkını güzel güzel satmış. Geziciler dut yemiş bülbül olmuş. Etraflara bakınmış. Belgrad Ormanı üniversite kuran işadamına doksanlarda nasıl peşkeş çekildiyse  Albatros da farklı bir yolda değilmiş. Rezidans yapacak şirkete bir çırpıda devredilivermiş. Kimin hakkı, kime, kaça satılmış, Gezici ikiyüzlüler, FETÖ’sünden, DHKP-C’sine, HDP’lisinden, CHP’lisine, PKK’lısından, solcusuna, Müslüman kılıklı ikiyüzlüden Erdoğan hasetçisine hepsi suspus olmuş. Havalara bakınmış.

Ne oldu, çevreci geçinen teröristlerden tık bile yok. AKUT’undan bilmem nesine seferber olanlar, sanatçı kılıklı teröristler neredesiniz… Müşterek azda buluşan, İslam düşmanları neredesiniz, evet evet dininden gocunanlar, modernitenin pençesine kendi koşup atlayanlar, bir de ikiyüzlü Müslüman kılıklılar, kompleksli dindarcıklar neredesiniz.. Müslümana hiddetli, kâfire pek sevecen “münafıklar” neredesiniz… Ağaçlar elden gidiyor, siz nasıl susuyorsunuz.

Susarsınız, susarsınız tabii, samimi değilsiniz. Mert hiç değilsiniz. Hain ve hilecisiniz. Hilebaz olduğunuz kadar teröristsiniz.

Solcu olmadığınız kadar solcu kılıklısınız. Sosyal olmadığınız kadar demokrat da değilsiniz. İşçi deyip, emek deyip ekmeğe küfredecek kadar kutsalsızsınız. Onun için de 1 Mayıs der toplanır toplanır dağılırsınız. Derdiniz ne ekmek ne emektir çünkü. Solculuğun S’sini bilmeyecek kadar da cahilsiniz.

Türkiye’nin solcusu, çevrecisi, sanatçısı da bu kadar olur dedirtirsiniz. Liberal kılıklı zorbasınız.

yeniakit

Bu yazı toplam 849 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar