Abu Ubeyde İsrail'i Uyardı

Abu Ubeyde İsrail'i Uyardı

Kassam sözcüsü Ebu ubeyde Siyonistlere bir uyarıda bulundu

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Hamas'ın Filistin'deki silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın askeri sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail düşmanını ve liderliğini hareketin Gazze Şeridi'ndeki lideri Yahya Sinwar'a veya herhangi bir direnişçiye zarar vermemeleri konusunda uyardı.

Ebu Ubeyde Cumartesi günü kısa bir açıklamada şunları söyledi: "Korkak düşmanın tehditleri ışığında... düşmanı ve onun başarısız liderliğini Mücahid kardeşe, lider Yahya Sinwar'a veya direniş liderlerinden herhangi birine zarar verme konusunda uyarıyoruz dedi

Seyfü'l-Kudüs savaşı (geçen yıl İsrail ile direniş grupları arasındaki son savaş), düşmanın tanık olacağıyla karşılaştırıldığında sıradan bir olay olacak ve bu kararı kim alırsa, o tarihte felaket bir bölüm yazacak. Tarihe kan ve yıkımla bedelini ağır ödeyeceği bir aptallık yapmış olacak."

Çeşitli televizyon kanalları, Al-Sinwar'ın Gazze'deki son konuşmasından alıntılar yayınladı; bu konuşmada, işgali El Aksa'ya yönelik saldırılarına devam etmemesi konusunda uyardı ve 1948'de işgal altındaki şehirlerin derinliklerinde işgale karşı operasyonların artırılması çağrısında bulundu.

Siyonist medya, "Al-Sinwar"ın konuşmasında söylediklerine odaklandı ve gençleri pala da dahil olmak üzere ateşli silah ve bıçak kullanmaya çağırdı.

Bazı İsrailli gazeteciler, "Sinwar"ın öldürülmesi çağrısında bulunarak, onun tutsak olduğu yıllarda "hapishanede öldüğünü" umduklarını ifade ettiler.