Ziyad en-Nehale: İran Bu Zaferde Ortak

Ziyad en-Nehale: İran Bu Zaferde Ortak

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, Devrim Muhafızları Başkomutanı Hüseyin Selami ile yaptığı telefon görüşmesinde

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, Devrim Muhafızları Başkomutanı Hüseyin Selami ile yaptığı telefon görüşmesinde; Siyonist rejimle gerçekleşen 12 günlük savaşı Filistin'in benzeri görülmemiş birliğinin bir parçası olarak nitelendirdi ve Kudüs Şehidi General Kasım Süleymani'ye teşekkür etti.

 

Siyonist rejimin Gazze'ye karşı 11 günlük savaşına atıfta bulunan Ziyad en-Nehale, "Bu savaş, Siyonist düşmanla olan savaş ve çatışmada merkezdir. Bu savaş Kudüs'ün kurtuluşuna inanan ve onu savunmaya çalışan uyumlu ve koordineli bir eksenin parçasıydı." diye belirtti.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Devrim Muhafızları Başkomutanı Hüseyin Selami'ye, "Bu zaferi elde etmek ve pekiştirmek için elinden geleni yapan Kudüs Şehidi General Kasım Süleymani'ye teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyad en-Nehale, Serdar Hüseyin Selami'ye hitaben şöyle dedi: "Sizler her alanda bizimle birlikteydiniz ve bu zaferde ortaksınız ve Kudüs'ün kurtuluşunda bizimle birlikte olacaksınız."

İran Devrim Muhafızları Başkomutanı Serdar Hüseyin Selami, İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri ile temasında, İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin'i desteklediklerini tekrar ifade etti.