Yemen yürüyüşlerinden açıklama: Filistin'i desteklemekte kararlıyız..

Yemen yürüyüşlerinden açıklama: Filistin'i desteklemekte kararlıyız..

Yemen'in bir milyonluk yürüyüşüne ilişkin açıklama, Yemen halkının Amerikan-İngiliz ittifakının uyguladığı baskı karşısında gösterdiği kararlılığı teyit ediyor ve Sana'ya yönelik saldırgan adımların sürdürülmemesi konusunda uyarıda bulunuyor.

Bugün Cuma günü yapılan Yemen milyon yürüyüşü açıklaması, Yemen halkının Amerikan-İngiliz saldırganlığının kendilerine yönelik komploları ve baskıları karşısında kararlılığını ve Filistin halkını destekleyici ve destekleyici konumlarındaki kararlılığını teyit etti. .

Açıklamada, Yemen'de Filistin halkına destek amacıyla faaliyet, seferberlik ve seferberliğin devam ettiği vurgulanarak, "düşmanın bölgesel ve yerel araçlarının Yemen'e, halkına ve ekonomisine karşı saldırgan adımlarına devam etmemeleri" konusunda uyarıda bulunuldu.

Açıklama , Filistin halkını ve direnişini desteklemek amacıyla, "Gazze ile... kapasitelerin geliştirilmesi ve operasyonların artırılması" başlığı altında bir çok ilde düzenlenen milyonu aşkın katılımlarla gerçekleşen gösterilerin ardından geldi