Yemen Direnişi Kudüs Operasyonunu Kutladı

Yemen Direnişi Kudüs Operasyonunu Kutladı

Sana'a hükümeti başkanı Abdul Aziz bin Habtoor, Siyonistlerin Filistin halkına karşı işlediği suçlara yanıt olarak Kudüs'teki kahramanca Filistin operasyonunu selamladı .

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Sana'a hükümeti başkanı Abdul Aziz bin Habtoor, Siyonistlerin Filistin halkına karşı işlediği suçlara yanıt olarak Kudüs'teki kahramanca Filistin operasyonunu selamladı.

İbn Habtur: "Siyonist düşmanla yüzleşme projesiyle Yemen'de duruyoruz ve Sana'a'dan Filistin ve Tahran'a uzanan direniş hattına bağlıyız açıklamasını yaptı.

İbn Habtur Haksız saldırı karşısında Yemen halkının yanında yer alan İranlı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sana'a'daki Yemen Şura Konseyi , kahraman Mücahidlerden birinin işgal altındaki Kudüs'te gerçekleştirdiği ve çok sayıda Siyonistin ölümüne ve diğerlerinin yaralanmasına yol açan kahramanca operasyonu kutladı .

Konsey, yaptığı açıklamada yapılan opeerasyonu, Siyonist işgalin Kutsal Topraklardaki uygulamalarına, Cenin kampına baskınına ve Filistin halkına karşı katliam gerçekleştirmesine doğal bir tepki olarak değerlendirdi ve işgal varlığının anladığı tek dilin bu dil olduğunu vurguladı. işgali ve Siyonistleri rahatsız edecek olanın bu fedakar ve kahramanca operasyonlar olduğu açıktır dedi.

Konsey, bazı kukla Arap rejimlerinin, Filistin halkının ve tüm Arap ve İslam halklarının itibarını geri kazanan bu süreci kınamak için İsrail varlığıyla baskı kurma acelesini kınadı.

Dün Cuma günü Ensarullah hareketinin siyasi bürosu, işgal altındaki Kudüs'te çok sayıda ölü ve yaralı bırakan niteliksel olarak kahramanca operasyonu kutladı ulusları özgür Filistin halkını desteklemeye ve çağırdı, "çünkü direniş işgalin yenilgisini garanti eden doğru ve tek seçenektir dedi

İki gün önce Sana'daki Yemen Dışişleri Bakanlığı , İsrail işgal varlığının Filistin halkına karşı katliamlar ve suçlar işlemeye devam etmesini kınadı,

Sana'a hükümetinin başı Abdülaziz bin Habtur, daha önce Batılı ve Siyonist projeyi reddedenlerle tam bir uyum içinde olduklarını doğrulamıştı .