Yandaş Medya’ya Yeni Görev mi?

Yandaş Medya’ya Yeni Görev mi?

Yandaş medyanın mezhepçi damarları yeniden nüksetmeye başladı.

Yandaş medyanın mezhepçi damarları yeniden nüksetmeye başladı. Emrinde oldukları çevrelerin dış siyasetteki basiretsizliği, hataları ve kısacası başarısızlıklarının üzerini örtmek için suçu başkasının üzerine atma yöntemine sarılmış bulunuyorlar. Görevlendirilmiş veya yönlendirilmiş haset ve taassup ehli kalemşörler açıkça halk arasında fitne ve düşmanlık tohumları ekmekte ve daha da kötüsü devleti de bu fitneye alet etmek istediklerini açıkça ortaya koymaktalar.

 

Yandaşların amiral gemisi Yeni Şafak Gazetesi bu fitneye öncülük edenlerdendir. Bu çevreler bilerek veya kör taassubun etkisinde kalarak ümmete, millete karşı içlerindeki pislikleri saçarak rota şaşırtmaya,  emperyalist efendilerine hizmet etmeye devam ediyorlar.

İslam ümmetinin baş düşmanı uluslararası siyonizm ve sulta sisteminin Filistin, Afganistan, Yemen ve Suriye gibi ülkelerde sürdürdüğü cinayetleri görmezden gelen bu basiret ve akıl fukarası çevreler işin kolayını bulmuş ve ülkemizde İslam inkılabı ve direniş cephesine gönül vermiş, bu çizginin haklılığına inanmış çevreleri ajan olarak tanıtmak,  halk arasında açıkça kin, nefret ve  kışkırtıcılğa sevk etmek  gibi bir gaflete düşmüştür.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan 9 Mayıs 2021 tarihinde ‘Bazı sorulara bazı cevaplar’ başlığı altında kaleme aldığı yazısında İran’ı ve İran taraftarlarını suçlamış,  uluslararası ilişkilerde efendilerinden farklı düşünen vatandaşlara aşağılık, rezil herifler, rafiziler diyerek hakarette bulunmuş, devletin bunları ajan olarak görmesi ve ona göre muamelede bulunmasını istemiştir.

Bu kışkırtıcı kalemşör hızını alamayarak bununla da yetinmemiş ve  “ eğer devlet bunu yapmazsa Türkiye Müslümanları bir şey yapacaktır” diye hedef göstererek iç savaş çığırtkanlığında bulunmuştur.  Efendi haddini aşarak fütursuzca bu iç savaşı can-ı gönülden istediğini dile getirme küstahlığında da bulunmuştur.

ABD, Siyonist rejim ve onların İslam ülkelerindeki işbirlikçileri ve maşalarının bölgemizde yaptıkları zulümlerin üstünü örtmeye çalışırcasına hedef saptırmalar bu ülkeye, bu millete ve İslam dünyasına ihanet değildir de peki nedir?

Bu gibi yazılar açıkça halkı kin ve nefrete sürüklemek ve halkın bir kesimini hedef göstererek iç savaş çığırtkanlığı yapmaktan başka nasıl tanımlanabilir?

Dünyanın her yanında olduğu gibi ülkemizde de Müslüman halkların birliğe, beraberliğe ve barışa en fazla ihtiyaç duyduğu bir zamanda böyle bir çığırtkanlığı yapan gazete ve onun kışkırtıcı kalemşörü hakkında yetkili makamları göreve davet ediyoruz.

Kaynak: Rast Haber