Yahudi  İşgalciler Tel Aviv'den Kaçmaya Başladı

Yahudi İşgalciler Tel Aviv'den Kaçmaya Başladı

Filistin topraklarını işgal eden Siyonist Yahudileri Hamas korkusu sardı. "Kudüs'ün Kılıcı" operasyonunun ardından Yahudi işgalciler Tel Aviv'den kaçmaya başladı.

Filistin topraklarını işgal eden Siyonist Yahudileri Hamas korkusu sardı. Siyonistlerin Gazze'ye yönelik terörist saldırılarına karşı Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları ve Gazze'deki 12 farklı Filistinli grup " Kudüs'ün Kılıcı" operasyonunu başlatmıştı.

"Kudüs'ün Kılıcı" operasyonunda bu güne kadar, Siyonist  İsrail'in başkenti Tel Aviv başta olmak üzere Aşkelon gibi büyük şehirlere 3 binden fazla füze atıldı.

Yahudi işgalciler Tel Aviv'den kaçmaya başladı

Bugüne kadar savunma sistemine güvenen Siyonist İsrail'in 'demir kubbe'si Hamas ve diğer grupların yoğun saldırıları karşısında çaresiz kaldı. Hamas'ın saldırıları sonucunda siren seslerinin yükseldiği Siyonist kentlerde Yahudiler kaçacak delik aradı. 10 Mayıs'ta meclisi kapatan İsrail, Ben Gurion Havalimanın vurulmasının ardından ülkeye havayolu ulaşımını tamamıyla durdurdu.

Hamas'ın başarılı roket saldırıları karşısında çaresiz kalan Yahudi işgalciler çareyi Tel Aviv'den kaçmakta buldu.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin Akka Haber Ajansı'dan aktardığı habere göre, Tel Aviv'deki Yahudi işgalciler, Gazze'den atılan füze ve roketlerden korunmak için Batı Şeria'ya kaçmaya başladı.

Akka Haber Ajansı'nın, görgü tanıklarına dayandırdığı haberde, birçok Yahudi işgalci, Tel Aviv'deki istikrarsızlık nedeniyle Batı Şeria’daki Beyt Hurun ve Cefeat Zeif yerleşim bölgelerinde ev kiraladı.

Ne olmuştu?

Filistin’i işgal altında tutan Siyonist İsrail, Ramazan ayı boyunca baskı ve şiddetini arttırarak devam etti. Hemen hemen her gün teravih namazının çıkışında Filistinlilere saldıran Siyonist İsrail, Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi’nde Filistinlileri evlerinden çıkarmaya çalışmasıyla gerginliği daha da tırmandırdı. 7-10 Mayıs tarihlerinde  Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen terörist İsrail, Gazze’ye hava operasyonu başlattı.

Siyonist İsrail’in saldırılarına karşı Gazze’deki direniş grupları "Kudüs'ün Kılıcı" adını verdikleri operasyonları başlattıklarını duyurdu. Gazze’de insanlık dışı muamelelerine rağmen   ABD başta olmak üzere batılı devletlerin desteğini alan Siyonist İsrail, Hamas ve diğer direniş guruplarının saldırısı karşısında çaresiz kaldı.

Hamas, Siyonist İsrail’in başkenti Tel Aviv başta olmak üzere birçok şehrine bugüne kadar 3 binden fazla füze attı. Siren seslerinin yükseldiği Tel Aviv ve Aşkelon'da Yahudilerin yüzde 70’i sığınaklara kaçtı. Filistin’i ilhak ederek Yahudilere güvenli bir yer vadeden İsrail’in bu vaadi ‘Kudüs’ün Kılıcı’ ile çökmüş oldu.