Veysel  Karâni'nin Torunları Yemen'den Kükredi(VİDEO)

Veysel Karâni'nin Torunları Yemen'den Kükredi(VİDEO)

Yemen'de Filistinlileri ve Gazze'nin kararlılığını destekleyen gösteriler 31. hafta da devam ediyor ve kitlesel kalabalıklar, Yemen silahlı kuvvetlerinin ABD ve İsrail işgaline karşı operasyonlarının artırılması yönündeki taleplerini yineliyor.

ugün Cuma günü Yemenliler, Gazze'ye, Filistin halkına ve direnişine destek amacıyla gerilimi tırmandırmanın dördüncü aşamasını desteklemek amacıyla Yemen'in başkenti Sanaa ve bazı valiliklerde milyonlarca gösteriye katıldı.

"Gazze'de kutsal bir cihat vardır, kırmızı çizgi yoktur" sloganıyla Sana'daki Sebein Meydanı ile Saada, Raymah, Marib, El Hudeyde, Dhamar, İbb vilayetlerindeki onlarca meydan, Amran, Taiz, Hacca, El-Beyde, El-Cevf, El-Mahvit, El-Beyda, El-Dhalea, Lahj ve El-Mahvit milyonlarca kalabalığa sahne oldu.

Kalabalık, Gazze'de Filistin halkına karşı işlenen soykırım suçları durduruluncaya kadar Yemen silahlı kuvvetlerinin ABD ve İsrail işgaline yönelik operasyonlarının artırılması yönündeki taleplerini yineledi.

Göstericiler, Gazze'deki ve işgal altındaki Filistin'deki mücahitleri, Lübnan ve Irak'taki destek cephelerini ve Yemen silahlı kuvvetlerinin kuzeyde Akdeniz'e ve Hint Okyanusu'na ulaşan dördüncü aşamasındaki operasyonlarını saygıyla andılar.

Zafere kadar seferberlik ve seferberliğin tüm enerji ve kararlılıkla devam edeceğini, yürüyüşlere, etkinliklere ve çeşitli faaliyetlere devam edeceklerini teyit ettiler.