Uyuşturucu İle Mücadelede İslami Adım

Uyuşturucu İle Mücadelede İslami Adım

"Uyuşturucu kimyasal silahtır" sloganı ile yola çıkan HİSADER, uyuşturucu batağındaki gençlere umut olmaya çalışıyor

"Uyuşturucu kimyasal silahtır" sloganı ile yola çıkan HİSADER, uyuşturucu batağındaki gençlere umut olmaya çalışıyor.
 
Gün geçtikçe kirletilen dünyada, nesillerimiz de mutsuz, doyumsuz ve dünyaya düşkün yetişiyor. Nesillerin nasıl kirletilip, verimsiz hale geleceğini çok iyi bilen gözünü dünya hevesi bürümüş kimseler, görsel basının da büyük bir desteğini alarak Allah'ın haram kıldıklarını süsleyerek gençleri peşinden sürüklüyor. Maddi ve manevi büyük bir boşlukta olan gençlerin, akıbeti maalesef "altın vuruş" diye tabir edilen aşırı derece uyuşturucu alarak hayatlarına son vermek oluyor.
 
Kirli emellerine ulaşmak için adım adım ilerleyen din düşmanları, gençlerin hoşuna gidebilecek farklı farklı vaatlerle ilk önce toplumun temel taşı olan aileden yavaş yavaş kopartarak, insani duygularından uzaklaştırıyor.
 
Öyle ki yapılan araştırmalara göre İstanbul'da 32 bin lise öğrencisiyle yapılan anket sonuçlarında çoğunluğu lise 1. sınıfta okuyan her 100 öğrenciden 45'i sigara, 32'si alkol, 9'u uyuşturucu kullandığı belirlendi.
 
Büyük bir eksiği doldurmaya çalışan HİSADER görevlileri çocukları bu batağa saplanmış gençlerin ailelerini ve tüm duyarlı vatandaşları, "Bu Batağı Beraber Kurutmaya" çağırıyor.
 
HİSADER Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Sağlam, hepimiz genç olduk derken sözlerine şöyle devam etti. "Biz bu semtin gençleri olarak bu konuda ne yapabiliriz diye düşünmeye başladık. Önemli olan bataklıktaki sinekleri kovmak değil, bataklığı kurutmaktır. Gençlerimiz için hem bilinçlendirmeli hem bilinçlenmeliyiz. Uyuşturucunun açtığı yara çok büyük. Nice gençlerimiz bu illet yüzünden hayatını kaybetti. Uyuşturucu kimyasal silahtır ve din düşmanları bu yolla gelecek nesilleri zarar vermek ve İslamsız yetişmelerini istiyor. Çünkü uyuşturucu, dünya çapında üzerinden çok büyük rantlar sağlanan kirli bir ticarettir. Bu zehirli pastanın en büyük dilimi, Amerika ve İngiltere gibi Batılı ülkelerin elinde."
 
HİSADER İstanbul'un bir çok bölgesine uyuşturucu ile mücadele pankartları asarken, Uyuşturucu İle Mücadele isimli broşürler çıkararak halka dağıtıyor.