Büyük Skandal! Usta Gazeteci Abdurrahman Dilipak'a Tutuklama Talebi

Büyük Skandal! Usta Gazeteci Abdurrahman Dilipak'a Tutuklama Talebi

Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak hakkında açılan 'AKP'nin papatyaları' davasının 5. celsesi bugün gerçekleşti.

Abdurrahman Dilipak'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda " AKP'nin Papatyaları Davasında Savcı Dilipak için Mahkûmiyet talep etti." denildi.

AK Parti'nin iddiasına göre, Dilipak'ın yazısı AK Parti kadın kollarına yönelik bir hakaret söz konusu. Dilipak da AK Partili kadınlara yönelik bir söylemi olmadığını belirtmişti. AK Parti'deki AKP'lileri eleştirdiğini de vurgulayan Dilipak, eşcinsellere destek verenlerin 'fuhşiyat' içinde olduklarını belirtmek istediğini söylemişti.

AKP'NİN PAPATYALARINDA NE YAZIYORDU?

İzmir'de utandıran görüntü! Otobüste kolektif faşizm!
İzmir'de utandıran görüntü! Otobüste kolektif faşizm!
İşte Diipak'ın 'AKP'nin papatyaları' yazısındaki davaya neden olan o bölüm: ''AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!''