UGSAM: Referandum ve Dikkat!

UGSAM: Referandum ve Dikkat!

Uluslararası Gençlik Strateji Araştırma Merkezi (UGSAM) Twitter'daki hesabı üzerinden, IKBY'deki referandum ile ilgili 5 maddelik bir analiz yayımladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) mensuplarınca açılan Uluslararası Gençlik Strateji Araştırma Merkezi (UGSAM) Twitter'daki hesabı üzerinden, IKBY'deki referandum ile ilgili 5 maddelik bir analiz yayımladı.

Referandum ile ilgili siyonistler tarafından yapılan algı yönetimine ilişkin bilgilendirme ve uyarma amaçlı olan maddeler şöyle:

1) Referandum ile sorunun Kürtlerden kaynaklandığı, İslam birliğine engel olan milletin, birliği parçalayan milletin Kürtler olduğu algısı ile Kürtleri düşman olarak sunan algı yönetimine dikkat!

2) Siyonizmin destek verdiği referandumda, İslam kültürüne ve vahdete en yakın yaşayan iki milletten biri olan Kürtleri gerçek manada desteklemek olmadığı, kaos teorisi ile Büyük Kaos'a kadar toplumun tüm erdemli kesimlerini, milletlerini karşı karşıya getirme tuzağına dikkat!

3) Savaş bölgelerinde yapılan referandumların hiçbir zaman bölgede istenilen sonucu vermeyeceği sosyolojisini öngörmek gerekir. Tarih boyunca böyle ortamlarda atılmış bağımsızlık adımları sonrası çizilen sınırlar kimseye huzur, barış getirmemiştir.

4) Siyonizm referanduma, Kürtlerle anlaştığı için değil; Türk-Kürt-Arap-Fars milletleri arasında bölgede 1000 yıl sürecek bir düşmanlığın temelini oluşturacak domino etkisi yaratmak için destek veriyor. Siyonizm sonuçlarını öngördüğü için destek veriyor. Anlaştığı için değil. Referanduma destek verirken, aynı zamanda referandumun sağlıklı sonuçlanmaması için de her şeyi yapacaktır.

5) Siyonizmin parametreleri ile düşünürseniz taraf olduğunuz tüm tercihler siyonizm işine yaracaktır. Siyonizm kendi kavramları ile bölgede insanların düşünmesini, konuşmasını, sağlıyor ve kimse ne diyeceğini ne de hangi tarafta duracağını bilmiyor.

 

islamianaliz