Türkmenlerden Dış İşlerine Teşekkür

Türkmenlerden Dış İşlerine Teşekkür

Arayarak, Teşekkürlerini İletti Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sadettin Ergeç, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ü arayarak Tuzhurmatu'da meydana gelen saldırıdan sonra yaralılar için bölgeye gönderilen uçak helikopterler için


Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sadettin Ergeç, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ü arayarak Tuzhurmatu'da meydana gelen saldırıdan sonra yaralılar için bölgeye gönderilen uçak helikopterler için teşekkür etti.

Edinilen bilgiye göre, ITC Başkanı Sadetten Ergeç, bugün öğle saatlerinde Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü telefonla aradı. Ergeç, Gül'e dün Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Tuzhurmatu'da meydana gelen saldırı sonrasında Türkiye'nin verdiği destek sebebiyle teşekkürlerini iletti.