Tesnim Haber'in İbranice Servisi Yayın Hayatına Başladı

Tesnim Haber'in İbranice Servisi Yayın Hayatına Başladı

Tesnim Haber Ajansı- Amerika'nın İsrail işbirliği ile yaptığı cinayet sonucu Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis'in şehit düşmesinin ikinci yıl dönüm gününde Tesnim Haber Ajansı da İbranice yayın yapan servisini açtı.

Tesnim Haber Ajansı Genel Müdürü Mecid Golizade bu haberi duyurarak; "İbranice konuşmacıların sayısı az olmasına rağmen Filistin meselesinin İran İslam Cumhuriyeti ve Müslümanlar için arz ettiği önemden dolayı İbranice yayına başladık." dedi.

Tesnim Haber Ajansı Genel Müdürü, dünya genelinde Siyonist Rejim ile ilgili sistematik sansürlere değinerek; "Dünya halkının Filistin ve Siyonist cinayetler hususunda büyük bir sansüre maruz kaldığı bir gerçektir. Bir yandan da zaten işgal altındaki topraklarda yaşayanlar da doğru dürüst bilgiler almaktan yoksun kalmışlardır. Bu yüzden İbranice servisimizi açtık." açıklamasında bulundu.

Tesnim Haber İbranice servisini w.tasnimnews.com/he adresinden, instagram'da @tasnimnews_he adresinden ve Twitter'da @Tasnimnews_he adresinden takip edebilirsiniz.