Temiz, Paşalarla Çok Defa Görüşmüş

Temiz, Paşalarla Çok Defa Görüşmüş

Temiz, Veli Küçük’le 68, Muzaffer Tekin ile 44 defa görüşmüş!

Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Pekgüzel'in, Levent Temiz'in tutuklanmasını talep etmesi, gözleri yeniden Danıştay saldırısına çevirdi. 

Ergenekon Terör Örgütü sanığı Levent Temiz, Danıştay saldırısından üç gün önce Ergenekon sanıklarına, "Tek kurtuluş çaresi kalmıştır, o da silahlı mücadeledir" şeklinde mesaj göndermiş. Avukat Levent Temiz'in, Danıştay saldırısında kilit rol oynadığı iddia edilen Ergenekon sanıkları Emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'le yakın ilişkisi var.

VELİ KÜÇÜK İLE 68, MUZAFFER TEKİN İLE 44 DEFA GÖRÜŞMÜŞ
Avukat Levent Temiz, Danıştay saldırısının azmettiricisi olduğu iddiasıyla yargılanan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile 68 defa görüşmüş. Avukat Levent Temiz, Danıştay saldırısının azmettiricisi olduğu iddiasıyla yargılanan Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin ile de 44 defa görüşmüş. Temiz, tutuklu sanık Emekli Binbaşı Mehmet Zekeriya Öztürk ile 437, Emekli Kurmay Albay Mehmet Fikri Karadağ ile de 28 defa görüşmüş.

LEVENT TEMİZ'İN VELİ KÜÇÜK İLE BİRLİKTE FOTOĞRAFLARI VAR!
İddianamede; "Levent Temiz'in Bakırköy Basınköy Mah. Menekşe Cad. Ahmet Mithat Apt. B Blok No.20 D.5 sayılı ikametinde yapılan aramada ele geçirilen dokümanların İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 17.09.2008 tarih ve 2008/1084 sayılı kararına istinaden yapılan incelemesinde; Veli Küçük ve Levent Temiz'in bir mekânda çekilmiş fotoğrafları bulunmaktadır" deniliyor.

VELİ KÜÇÜK, MEHMET PERİNÇEK İLE BULUŞTURDU
Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Eski İstanbul Ülkü Ocakları yöneticisi Levent Temiz ile İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlunu buluşturarak 'Kızılelma Koalisyonu'nu oluşturmuştu. İstanbul Ülkü Ocakları ile İşçi Partisi'nin 30 Ağustos 2003'te Taksim'de yaptığı 'Ya İstiklal Ya Ölüm' mitingi, 'Kızılelma Koalisyonu'nun en önemli organizasyonu olarak dikkat çekmişti. Mitingde Levent Temiz ile İşçi Partisi'nin gençlik teşkilatı Öncü Gençlik Başkanı Mehmet Perinçek, birbirlerinin ellerini tutarak havaya kaldırmıştı.

"TEK KURTULUŞ ÇARESİ KALMIŞTIR O DA SİLAHLI MÜCADELE"
Ergenekon Terör Örgütü iddianamesinde, Levent Temiz'in, 17 Mayıs 2006'da "Ergenekon Terör Örgütü tarafından yürütme organını devirmeye kalkışma eylemi olarak planlanan" Danıştay saldırısından 3 gün önce, 14 Mayıs 2006 gecesi saat 03.45 sıralarında şüpheli Mehmet Zekeriya Öztürk, Veli Küçük, Sevgi Erenerol, Fikri Karadağ ve Kemal Kerinçsiz'e, "Bugün Türk, tarihinde görülmediği kadar aşağılanmaktadır. Avrupa'nın ve ABD'nin saldırganlığı tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. İşbirlikçi komprador sistem görülmedik derecede aşağılıktır.

Bu durumda Türkçü-devrimci gençlere ihtiyaç vardır. Ben T.C.'nin sadece tam bağımsızlığını istedim. Bu nedenle ben ve ülküdaşlarım emperyalizme ve işbirlikçilere karşı savaştık, bundan dolayı ölümden korkmuyoruz.