Tecavüzcü Haham'a 30 Yıl Hapis

Tecavüzcü Haham'a 30 Yıl Hapis

New York federal mahkemesi ve yekililerini aylar süren manevralarla oyalamaya kalkan Israel Weingarten adlı haham, Cuma günkü duruşmasında 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Şu an 27 yaşında olan Haham'ın kızı, duruşmada babası aleyhinde yaptığı tanıklıkta, babasının kendisine 9 yaşlarında iken tecavüz etmeye başladığını ve 18 yaşına kadar babasının her türlü sapıkça saldırılarına maruz kaldığını belirtirken hahamın oğlu da babası aleyhinde tanıklık yaptı.

Haham'ın oğlu mahkemeye hitaben hitaben "Sayın yargıç! Kız kardeşime ve kardeşlerime yaptıklarından dolayı babamı asla affetmeyeceğim. Sebep olduğu büyük acılardan, bana ve sevgili kızkadeşime çektirdiklerinden dolayı onu kesinlikle affetmeyeceğim" diyerek babasının tecavüzlerinden duyduğu acıyı dile getirdi.

Haham'ın eski hanımı da mahkemede verdiği ifadede, eşinin kızına yönelik sapıkça saldırılarına tanık olduğunu söyledi.

Haham davası Amerikan kamuoyunu bir bomba gibi düştü.

Amerikan basını, ortodoks yahudiler arasında cinsi sapıklığın çok yaygın bir hale geldiğini yazdı.

Birkaç sapık yahudi:

Yehuda Friedlander adlı sapık yahudi 15 yaşındaki kız çocuğuna tecüvüz etmiş.

Jerry Brauner adlı sapık yahudi hahamı 15 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmiş.

 Elior Chen adlı sapık yahudi hahamı yaşları 3 ile 4 olan çocuklara cinsel tacizde bulunarak ve onlara aylarca çekiçle vurarak bilinçlerininin kaybolmasına sebep olmuş.

28 Yaşındaki sapık Yaakow Weiss yahudi Kasım 2007 ile Nisan 2008 tarihleri arasında 13 yaşındaki küçük erkek çocuğuna defalarce tecavüz etti.

İSRA HABER