Siyonistler mağdur rolü oynuyor

Siyonistler mağdur rolü oynuyor

Siyonist yalanların deşifre edilmesini isteyen Alim ve Davetçiler Teşkilatı: “Savunucuları Olduktan Sonra Cellâdın Kurbana Dönüşmesi Tuhaf Değildir”

Filistin halkını topraklarından zorla göç ettiren işgal devleti dünyaya karşı mağdur rolü oynuyor.

Beyti Makdis Âlim ve Davetçiler Teşkilatı Siyonistlerin değil, Filistin halkının desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, Arapların kendilerini denize atacağı konusunda dünyayı kandıran Siyonist işgalci varlıktan çok Filistin halkının kendini büyük bir tehlikede hissettiğini ifade etti.

"İşgalci varlık kurulduğu 15 Mayıs 1948 yılından beri dünyaya Arapların kendisini yok etmek ve denize dökmek istediği yönünde bir düşünceyi ihraç etti. İşgal altındaki Filistin haritası ve nasıl bir tehlike ile karşı kaşıya olduğuna dair binlerce el ilanı dağıttı. Avrupa ve Amerika'da "küçük İsrail", "fakir İsrail" ve "hedefteki İsrail" düşüncesini ustalıkla pazarladı." ifadelerinin yer aldığı açıklamada, Avrupa'nın da bu propagandalardan etkilenerek Siyonistlerin gerçekten büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu zannederek, Doğu'daki demokrasi (!) kalelerini ve kendi medeniyetlerini temsil eden bu varlığı korumanın gerekli olduğuna inandığı belirtildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer verildi: "Cellâdın kurbana dönüştüğünü, kurbanın da suçlandığını görmek artık garip değildir. Çünkü cellâdı savunanlar, destekleyenler ve yaptığını onaylayanlar varken; kurbanı destekleyen birileri olmadığı gibi, kurbanın kendisini savunmasına da izin verilmiyor."

Âlimler ve Davetçiler Teşkilatı yayınladığı açıklamada ayrıca şunları ifade etti: "Topraklarından kovulanların; çocuklarını, ailelerini, kardeşlerini, eşlerini, ana ve babalarını, topraklarını kaybedenlerin bizler olduğunu dünyaya anlatmamız ve bu konuda onları inandırmamız gerekir. Bu durumda bizi kovanların değil, bizlerin yardıma ve desteğe ihtiyacı olduğunu söylememiz gerekir. Güvenlik ve huzura ihtiyacı olan, başkalarının evlerine el koyan, masumları öldüren ve bir halkı yok etmeye çalışan çeteler değil, haksızlığa uğratılan, zulüm gören, evleri ve toprakları ellerinden alınan Filistin halkıdır."

FİEM