Siyonist Rejimden Türkiye Açıklaması

Siyonist Rejimden Türkiye Açıklaması

İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden Paul Hirschson ve İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Irit Lillian bir basın brifingi düzenledi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden Paul Hirschson ve İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Irit Lillian bir basın brifingi düzenledi. BBC Türkçe'nin aktardığına göre Siyonist yetkililer, "bildikleri kadarıyla" Gazze'ye yönelik İsrail bombardımanının başından bu yana Türkiye'yle temas kurulmadığını söyledi.

İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Irit Lillian, "Operasyonun başından bu yana, bildiğimiz kadarıyla bu veya başka bir sebeple Türkiye ile İsrail arasında bir temas gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.

Terör Şebekesinin Yalanları

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Paul Hirschson, İsrail'in Filistin'i bombalamasının "Gazze'den atılan roketlere karşılık olarak" yapıldığını öne sürdü ve uluslararası basının ofislerinin de bulunduğu binanın hedef alınmasıyla ilgili soruları da yanıtladı.

Hirschson, "Binada Hamas'ın ve İslami Cihad örgütünün askeri istihbarat ofisleri ve askeri gereçleri olduğunu" iddia ederek binanın meşru bir hedef olduğunu öne sürdü. Sözcü, buna ilişkin kanıtlar sorulunca ise bu kanıtları paylaşamayacakları yanıtını verdi.