Siyonist Rejim Komutanı : Nasralllah Bizim İçin En Büyük Tehdit

Siyonist Rejim Komutanı : Nasralllah Bizim İçin En Büyük Tehdit

Siyonist rejim komutanı: Nasrallah, İsrail askeri teşkilatı için en önemli tehdit

"Kanal 12", İsrail ordusundaki Operasyonlar Bölümünün eski komutanı İsrail Ziv'den alıntı yaparak,

‘Nasrallah orduyu ve genel olarak güvenliği tehdit ediyor. Çevremizdeki düzenli orduların çöküşünden bu yana en önemli tehdidi o oluşturuyor.

Bu yüzden onu, kişiliğini, davranış biçimini izlemek, her zaman kıdemli subayların gündeminde olmuştur ve kesinlikle benim için de onun sözlerini incelemek en önemli gündem olmuşturç

Her şeyden önce Nasrallah her zaman ciddiye alınmalı. Özetle, sözüne bağlı kalıyor. Niyetini asla anlayamazsın ancak bu kişi, genel olarak, sözleri ve eylemleri ile uyumludur.

İlgili bir bağlamda, "Kanal 12"deki Filistin meseleleri yorumcusu Seyyid Nasrallah'ın son konuşması hakkında şunları söyledi:

"Nasrallah'tan duyduğumuz sözler yeni değil. Bu aslında onun son aylardaki konuşması ve tehditler son haftalarda zirveye ulaştı. Nasrallah'ın haftalardır bahsettiği şey İsrail'e yönelik çok saldırgan bir çizgi."

Hizbullah'tan duyduğumuz söylem, İsrail'in boyun eğdiği anlamına geliyor. Neden çünkü İsrail'de gaz çıkarması gereken Energean şirketi, haftalarca gazın Eylül'de çıkarılacağını söyledi ve şimdi Ekim'e ertelendi.

Al-Mayadeen ve Al-Manar gibi Hizbullah medyası, İsrail'in Hizbullah'tan önce geri çekildiğini ve şimdi gaz çıkarımını ertelediğini söylüyor.’’

Seyyid Nasrallah, dün televizyonda yaptığı bir konuşmada, Lübnan'ın taleplerini almadan önce "Kariş" sahasından petrol ve gaz çıkarılmasına izin vermenin mümkün olmadığını vurgulayarak, bunun kırmızı çizgi olduğunu kaydetti.

Seyyid Nasrallah, "İsrail'in sınır çizmeye yönelik tehditleri boşunadır. Kararımız ve yaklaşımımız nettir" dedi. (Ajanslar)