Siyonist Reejim Batı Şeria'da 27 Filistinliyi Tutukladı

Siyonist Reejim Batı Şeria'da 27 Filistinliyi Tutukladı

Siyonist rejim güçleri bugün erken saatlerde Filistin halkına yönelik geniş çaplı bir saldırı dalgası başlattı ve Batı Şeria'da çoğu Ramallah'ta yaşayan 27 Filistin vatandaşını tutukladı.

Siyonist rejimin Ramallah'taki güçleri, Ramallah'ın kuzeydoğusundaki El-Mağir köyünde Mecit Nizar Nasan, Muhammed Halid Nasan ve 19 yaşındaki Ömer Raki Ebu Aliya, Basel Raki Ebu Aliya ve Ahmed ve Muhammed Beşar Ebu Aliya adlı iki erkek kardeşi, Vasim Hamid Nasan, Basel Münir Ebu Aliya , Muhammed Samir Ebu Aliya. Fadi Şahade Ebu Aliya, 18 yaşındaki Osman Ahmed Nasan, 27 yaşındaki Muhammad Mustafa Abu Aliya, 18 yaşındaki Edib Hamdallah Nasan, 19 yaşındaki Muhammed Ahmed Ebu Razi Ebu Aliya ve 29 yaşındaki Muhammed Atıf Ebu Aliya’yı, Ramallah'ın doğusundaki Kefr Malik köyü sakini Leys Ahid Hamayel, Vanaci Riyaz el-Maliki’yi ve el-Bire kasabası sakini olan 21 yaşındaki Sıddık el-Uri, 26 yaşındaki Muhammed el-Uri ve 30 yaşındaki Musa el-Uri adındaki üç erkek kardeşi de tutukladılar.

İşgalci rejim askerleri, Tulkarem'in doğusundaki Nur şems kampında yaşayan 19 yaşındaki Muhammed Şadi Kasım, 24 yaşındaki Nayif Salih Ebu’r Rab ve 23 yaşındaki Seyf Halid Şahade’yi de tutukladı. .

İşgalci Siyonist güçler, Nablus'ta Şadi Beşkar’ı, Mesakin el-Şabiye sakini Nur Huveyra’yı ve Nur Kasabası sakini Yazan Avade'yi ve el Halil'de yaşayan Bara Muhammed el-Kavasimi adlı genç bir Filistinliyi tutukladı.(Ajanslar)