Siyonist İsrail'in Gizli Planı Deşifre Oldu

Siyonist İsrail'in Gizli Planı Deşifre Oldu

Kudüslü aktivistler işgal rejiminin Kudüs'le ve özellikle de Mescidi Aksa çevresinde bulunan bölgelerle ilgili yeni ve oldukça tehlikeli Yahudileştirme planları olduğuna dikkat çekti.

Kudüs'le ilgili gelişmeler hakkında uzman olan Şuayb Ebu Sinine, işgal rejiminin mübarek Mescidi Aksa'yı Yahudi mabedine dönüştürme amaçlı uygulamalarında ve ihlallerinde ısrarlı olduğunu, bu amaçla da Mescidi Aksa'nın doğu kısmını Yahudi yerleşimcilerin ibadetlerine tahsis etmek amacıyla buraya tamamen el koyma amaçlı çalışmalar içinde olduğunu hatırlattı.

Ebu Sinine, yerleşimcilerin işgal polisinin himayesinde Mescidi Aksa'ya gündelik baskınlar düzenlediğini, işgal rejiminin zaman içinde Mescidi Aksa'ya el koymak için bütün yolları ve araçları kullandığını dile getirdi.

Ebu Sinine, işgal yönetiminin Kudüs'te kendilerinin öncelikli hak sahibi olduğu iddiasında bulunmak için şehrin muhtelif yerlerine hayali kabirler yaptığını, bu kabirlerin tamamen siyasi amaçlı olarak oluşturulduğunu, işgal rejiminin bu tür düzenlemelerle Kudüs'te aşamalı bir şekilde hakimiyet alanını genişlettiğini belirtti.(Ajanslar)