Siyonist Herzog İstanbul'da Protesto Edildi - Video

Siyonist Herzog İstanbul'da Protesto Edildi - Video

2007'den bu yana Türkiye'yi ziyaret eden ilk Siyonist rejim lideri olan Herzog'un ziyaretine karşı protesto gösterileri düzenlendi.

2007'den bu yana Türkiye'yi ziyaret eden ilk Siyonist rejim lideri olan Herzog'un ziyaretine karşı protesto gösterileri düzenlendi. İstanbul'daki Siyonist rejim konsolosluğu önünde toplanan vatandaşlar, Herzog'un Türkiye'ye gelmesine sert tepki gösterdi.

İstanbul’da soğuk bir gecede bir araya toplanan basiret ve iman sahibi Müslümanlar Filistinli mazlum kardeşlerinin yalnız olmadığını bir kez daha gösterdi. Protestocuların elindeki Filistin ve Lübnan direnişçilerinin fotoğrafları da dikkat çekti.

İsrail'in İslam ümmetinin kalbine saplanmış bir hançer olduğunu ifade eden Kadir Akaras, İsrail'in vahşi, zalim, katil bir çete olduğunu vurguladı. İsrail'in Lübnan'ı kana buladığını, Suriye ve Ürdün'den toprak işgal ettiğini, Sina Çölü'nü Mısır'dan işgal ettiğini ifade etti. İsrail'in "denizden nehire" sloganına da dikkat çeken Akaras, İsrail'in bölgeyi işgal etme sürecinin tamamlanmadığını hatırlattı.

Siyonist İsrail rejiminin Türkiye'de de PKK ve FETÖ gibi örgütleri desteklediğini, tüm bölge ülkelerindeki teröristlere destek verdiği kaydedildi. İşgal rejimi İsrail'in, gelecekte de Türkiye'ye karşı apaçık düşmanlık yapacağının unutulmaması gerektiği ifade edildi. (Ajanslar)