Gazetenin internet sitesinde yayımlanan habere göre, ABD, Pakistan'a bu parayı, Afganistan sınırındaki operasyonlara destek olduğu için veriyor.
Haberde, Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'in 8 ay önce," El Kaide ve Taliban militanlarının" en çok eylem düzenledikleri sınır bölgelerinde devriyelerin azaltılması kararı vermesine rağmen, ABD'nin Pakistan'a bu parayı vermeyi sürdürdüğü iddia edildi.
Haberde, "Koalisyonu Destek Fonu" adı altında yapılan bu ödemelerin amacının, Pakistan ordusunun harcamalarının karşılanması olduğu belirtildi.
Habere göre, Pakistan'a bu amaçla 5 yılda 5,6 milyar dolar verildi.
Anşalşılan o ki ; müslüman kanı dökmek ve İslam'ı yok etmek için mallarıyla ve canlarıya top yekün savaş halindeler.
Bayram Değil Seyran Değil ABD Pakistan'a Niye Yardım Ediyor ?
New York Times gazetesi, ABD'nin Pakistan'a, terörle mücadele operasyonlarına destek verdiği için yılda 1 milyar dolar yardımda bulunduğunu ileri sürdü.
Ortadoğu Haberleri
Mossad Casusu İdam Edildi!
Kim Jong-un: İsrail ABD destekli terör projesidir
HAMAS'tan Kudüs Açıklaması
İsrail Suriye'yi Adım Adım İşgal Ediyor!
Siyonistlerden itiraflar gelmeye devam ediyor: İran İsrail'i zor durumda bıraktı