Sargül, Kılıçdaroğlu Gibi Unutmadı

Sargül, Kılıçdaroğlu Gibi Unutmadı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçmen listesinden kaydını kontrol etti.

arıyer'de bulunan Altı Nokta Körler Vakfı'nı ziyaret eden Mustafa Sarıgül'e, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de eşlik etti. Sarıgül burada görme engelli vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
SARIGÜL: LIONSLARLA ÇALIŞACAĞIM
Sohbetin ardından bir açıklama yapan Sarıgül, "Özellikle Şişli'de güzel çalışmalar yaptık. Bunları İstanbul'umuzun her mahallesinde planlamayı arzu ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin engellerini engel olmaktan çıkarmak istiyoruz. İstanbul Büyükşehir tarafından bugüne kadar tabii ki yapılanlar mutlaka vardır. Onlara teşekkür ediyoruz. Ben çok samimi olarak buradayım. Benim için bütün engelli kardeşlerim maddiyatın çok çok üzerinde. Bizim görevimiz buradaki güzellikleri İstanbul'un birçok noktasında artırmak. Bu çalışmaları yaparken de Lionslarla beraber çalışacağım" şeklinde konuştu.
Altı Nokta Körler Vakfı'nı ziyaretinin ardından Mustafa Sargül, Reşitpaşa Mahallesi'nde dolaşarak esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Sarıgül'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Reşitpaşa Muhtarlığını ziyaret eden Sarıgül, askıya çıkan seçmen listelerini de inceledi. Sarıgül daha sonra, CHP'nin Reşitpaşa seçim çalışmaları merkezine geçerek partililerle sohbet etti.
KILIÇDAROĞLU OY KULLANAMAMIŞTI
Sarıgül, seçmen listesinden kayıtlarını kontrol etti ve "Siz de kayıtlarınızı kontrol etmeyi unutmayın" dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday olduğu zaman seçmen kütüğünü Kağıthane'ye aldırmadığı için oy kullanamamış ve medyada alay konusu olmuştu.