Numan Kurtulmuş'tan Anlamlı Mesaj

Numan Kurtulmuş'tan Anlamlı Mesaj

Sp Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bu Memlekete Yapılacak En Büyük Kötülük, Dindarlık veya Din Üzerinden Kamplaşmayı Ortaya Koymaktır"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'ye yapılacak en büyük kötülüğün dindarlık veya din üzerinden kamplaşmayı ortaya koymak olduğunu söyledi. Bunun toplumda derin yaralar açacağına işaret eden Kurtulmuş, hiç kimsenin de böyle bir kamplaşmanın tarafı olmaması gerektiğini kaydetti.

SP'nin Kahramanmaraş'ta düzenleyeceği Gençlik Şöleni öncesinde basın açıklaması yapan Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçiminin vesile kılınarak Türkiye'nin bir kamplaşmanın içerisine doğru sürüklendiğini ifade eden Kurtulmuş, bunun çok sakıncalı olduğunu belirtti.