Nasrallah’tan, ABD'ye 'Tabut' Uyarısı!

Nasrallah’tan, ABD'ye 'Tabut' Uyarısı!

Lübnan Hizbullahı lideri Nasrallah, 'ABD, önümüzdeki günlerde veya haftalarda birliklerini Ortadoğu'dan çekmezse, Amerikan askerleri tabutla ülkesine dönecekler' uyarısında bulundu.

Lübnan Hizbullahı lideri Hasan Nasrallah, Orta Doğu'daki ABD birliklerine tehdit etti ve ABD'nin gelecekte İran'a yapacağı herhangi bir saldırının İsrail'e misilleme amaçlı bir saldırıyı tetikleyeceğini söyledi.

Nasrallah, "ABD, önümüzdeki günlerde veya haftalarda birliklerini Ortadoğu'dan çekmezse, Amerikan askerleri tabutla ABD'ye dönecekler" uyarısında bulundu.

Kanal 13'ün haberine göre, İran'ın ABD birliklerinin Irak'ta konuşlandığı üslerdeki İran'ın füze saldırısının Tahran'ın askeri gücünü gösterdiğini ekledi.

Hizbullah lideri Nasrallah, "Orta Doğu'daki tüm ABD üsleri, İran'ın hassas füzelerinin menzili içinde. ABD üslerine yapılan saldırı, İran'a saldırmak isteyen İsrail ve Netanyahu için de güçlü bir uyarı” dedi.

Nasrallah, gelecekte İran'a yapılacak herhangi bir Amerikan saldırısının hem ABD'ye hem de İsrail'e karşı güçlü bir tepkiye neden olacağı hatırlatmasında da bulundu.