Nasrallah: Önümüzdeki Günler  Siyonistler Yanlış Hesap Yaptığını Anlayacak

Nasrallah: Önümüzdeki Günler Siyonistler Yanlış Hesap Yaptığını Anlayacak

Seyyid Nasrallah: Önümüzdeki günler Siyonist düşmanın Gazze'de yanlış hesap yaptığını ortaya çıkaracak

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER
Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, direnişin elinin Gazze savaşında üstün olacağını doğrulayarak, "önümüzdeki saatler ve günler düşmanın Gazze'de yanlış hesap yaptığını ortaya çıkaracaktır" dedi. "

Seyyid Nasrallah, Hizbullah tarafından bu akşam Beyrut'un güney banliyölerinde kurulan Merkez Aşure Konseyi'nde Cumartesi günü yaptığı konuşmada, "Düşmanın yanlış değerlendirmelere gittiği, açıkladı

Lübnan'daki Hizbullah'ın Filistin'deki İslami Cihad Hareketi liderliğine ve şehit lider Tayseer al-Jabari'nin şehadetinden dolayı şehit ailelerine taziyelerini yineledi

Direnişin tepkisi herkes tarafından desteklenmeli ve desteklenmeli ve biz Hizbullah olarak neler olup bittiğini takip ediyoruz ve İslami Cihad hareketindeki sevgili kardeşlerimizle, Hamas'ın liderliği ve geri kalanıyla sürekli temas halindeyiz.
"Düşman, Gazze vatandaşlarını ve halkını terörize ettiğini zannederken ve Lübnan'a hitap ederken yanılıyor ve bizimle tecrübeleri var ve direniş her zaman tetikte" dedi.

Nasrallah Düşmana hitaben şöyle dedi: "Lübnan'da yaptığın ve söylediğin her şeyde yanlış hesap yapma ey düşman, bizim irademize ve moralimize etki edemez, biz Rabbimize ve kendimize güveniriz, senin zayıflığına güveniriz dedi.

Seyyid Nasrallah, "Düşmana Lübnan'a mesaj göndermeyi bırakmasını ve direnişin herhangi bir saldırı veya haklarımıza yönelik herhangi bir sapma konusunda sessiz kalacağını hiç beklememesini tavsiye ediyorum" dedi.

Aynı bağlamda Seyyid Nasrallah, "İsrail'in barış güvercini olduğuna, ama bunun katliamlara ve suçlara dayandığına bizi inandırmak isteyen rejimler var" ve "İsrail hakkındaki gerçekleri tersine çevirmeye çalışanlar var" dedi.

Nasrallah "İsrail ile normalleşen ülkelerde ekonomik durum nedir? Yerleşim Mısır ve Ürdün'e ekonomik olarak ne kazandırdı?" diye sordu.

"Siyonist düşmanın, kendisine karşı çıkan halkların zayıflıklarını vurgulamaya ve güçlendirmeye çalıştığını, bunun da umutsuzluğa ve hayal kırıklığına yol açtığını" vurguladı ve "yürütülmekte olan bazı askeri savaşların yıkım yoluyla psikolojik ve ahlaki bir amacı olduğunu" kaydetti.

Seyyid Nasrallah, "Lübnan ve Filistin'deki direniş, işgal ordusunun yenildiğini, mağlup edildiğini, küçük düşürüldüğünü ve prestijinin kırıldığını kanıtlamıştır" dedi.

"Güçlü yönlerimizi göstermek, düşmanın zayıf yönlerini ortaya çıkarmak ve çatışmada onlardan yararlanmak için çalışmalıyız" diye devam etti, "düşman, kamuoyunu zayıflatmak ve savaşın gidişatını etkilemek için şüphe ve söylentiler yaymaya çalışıyor." dedi