Nasrallah : Filistin'i Siyonistlere Yedirmeyeceğiz

Nasrallah : Filistin'i Siyonistlere Yedirmeyeceğiz

- Filistin’i Siyonistlere yedirmeyeceklerini belirten Seyyid Hasan Nasrallah; “Filistin halkı yenilmezdir” dedi.

Amerika’nın işgalci İsrail’i daima desteklediğini belirten Hizbullah Genel Sekreteri yaptığı konuşmada; Lübnan ve bölgedeki son gelişmeleri inceleyerek Filistin halkının mücadelesini kaybetmeyeceğini vurguladı.

İşgal altındaki Filistin'de yaşananların ve düşmana karşı başlayan direnişin; Siyonist rejimin geleceği açısından birçok anlama geldiğini hatırlatan Hizbullah Genel Sekreteri, Kana katliamına değinerek şöyle dedi:
"Kana katliamında ABD; BM Güvenlik Konseyi'nin Siyonist işgalcileri bu katliamdan dolayı kınayan bir karar çıkarmasına izin vermedi. Amerika Birleşik Devletleri'nin ve uluslararası toplumun; NATO ve ABD güdümündeki BM üyelerinin tutumu daima bu yöndedir. Amerika Birleşik Devletleri işgalci ve savaşı başlatan taraf olan terör ve işgal devleti Siyonist İsrail’i hep savunmuş ve bu katil rejime yaptırım uygulanması bir taraf dursun; ona ceza uygulamasını, hatta kınanmasını bile hep engellemiştir."
(Kana katliamı: 30 Temmuz 2006'da Siyonist Terör Devleti İsrail Hava Kuvvetleri tarafından Güney Lübnan'daki Kana köyünde içinde sadece sivillerin olduğu üç katlı bir binanın bombalanması olayı)