Muhsin Yazıcıoğlu 'Bu Adamdan Uzak Durun'  Demiş

Muhsin Yazıcıoğlu 'Bu Adamdan Uzak Durun' Demiş

Tv100 yazarı Fuat Uğur, Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bugünlerde tartışmaların odağındaki Ümit Özdağ hakkında 21 yıl önce "Bu adamdan uzak durun, Yahudiler ile bu kadar sıkı fıkı olandan hayır gelmez" dediğini aktardı

tv100 yazarı Fuat Uğur, Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bugünlerde tartışmaların odağındaki Ümit Özdağ hakkında 21 yıl önce "Bu adamdan uzak durun, Yahudiler ile bu kadar sıkı fıkı olandan hayır gelmez" dediğini aktardı.

Uğur, köşesinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun Ümit Özdağ’a ilişkin yorumunu şöyle aktardı:

Ankara’dan eski ülkücü (halen de ülkücü) bir hekim dostumdan mesaj aldım. Önceki günkü Ümit Özdağ yazıma atfen yazmıştı.

Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu, efsanevi ülkücü Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bir anısını aktarıyordu. Aynen şöyle:

"Muhsin başkan yine haklı çıktı"
“Rahmetli Muhsin Başkan, Necatibey caddesindeki SOGEV’de (Selçuklu Sosyal Güvenlik Derneği) ayda bir seminere bizzat gelirdi. Yıl 2001 veya 2002. AK Parti henüz iktidar değil. Seminer sonrası çay kahve eşliğinde bi yarım saat kadar, semineri veren kimse onunla otururdu. Biz de yancı olarak dinlerdik. Ümit Özdağ da ASAM denilen bir şey kurmuştu. Konu Ümit Özdağ’a gelince Muhsin Başkan sinirlendi. Bize 'Bu adamdan uzak durun, Yahudiler ile bu kadar sıkı fıkı olandan hayır gelmez' demişti. Aradan 20 yıl geçti, Muhsin Başkan yine haklı çıktı. Eğer yaşasaydı bu ülke siyasi olarak bu kadar sallanmazdı diye düşünüyorum.”