Muharrem İnce Kalp Krizi Geçirdi İddiası

Muharrem İnce Kalp Krizi Geçirdi İddiası

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce‘nin Manisa ve İzmir programlarının iptal edildiği açıklandı. İnce’nin İzmir’de tansiyonunun yükseldiği ve ‘kalp krizi’ riskine karşı dil altı ilacı verildiği belirtildi.

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan Twitter hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programlarının iptal edildiğini açıkladı. Memleket Partisi twitterda da gündem oldu.

Odatv'ye gelen bilgilere göre İnce'nin durumu iyi değil. Doktor tavsiyesiyle Ankara'ya hareket eden İnce'nin sağlık durumunun yalnızca psikolojik olarak değil fiziki olarak da iyi olmadığı belirtildi. İnce'ye yönelik 'ahlaksızca' kampanyaların olumsuz etkilerinin görüldüğü belirtilirken İnce'nin yürümekte zorlandığı öğrenildi. Parti yöneticilerinin İnce'ye dil altı hapı verdiği de Odatv'ye gelen bilgiler arasında.

İnce’nin sağlık probleminin ne olduğuna ilişkin herhangi bir bilgi vermeyen Okan paylaşımında “Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz” dedi.

"Troller başta olmak üzere, herkes bana saldırıyor. Atılmadık iftira kalmadı. Sahte kasetlerden sahte dekontlardan sabah neyle uyanacağım diye bekliyorum. Hiç önemli değil. Bunlar beni diz çöktürmez.

‘KALP KRİZİ RİSKİ’

Bizim TV, İnce’nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından şu bilgiyi geçti: “Kalp krizi riski… Seçim çalışmaları için bulunduğu İzmir’de tansiyonu yükselen Muharrem İnce’ye ‘kalp krizi’ riskine karşı dil altı ilacı verildiği öğrenildi. İnce doktorunun tavsiyesi üzerine Ankara’ya dönüyor.”

"MEMLEKET PARTİSİ BOYUN EĞMEZ, MUHARREM İNCE DİZ ÇÖKMEZ"

Memleket Partisi'nin resmi twitter hesabından "Memleket Partisi boyun eğmez, Muharrem İnce diz çökmez" notuyla İnce'nin videosu paylaşıldı. Videoda İnce şu ifadeleri kullanıyor:

KAYNAK: ODA TV