Meral Akşener : Ne Desem Kabahat Oluyor Konuşmayacağım

Meral Akşener : Ne Desem Kabahat Oluyor Konuşmayacağım

İYİ Parti lideri Meral Akşener, gazeteci yazar Fatih Altaylı'ya konuştu. Altaylı'nın ortak aday sorusuna yanıt veren Akşener, "Ne desem kabahat oluyor, konuşmayacağım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı partilerinin oluşturduğu Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın "Aday konusu ne zaman konuşulacak?" sorusuna şu yanıtı veren Akşener, "Umarım ayın 2’sinde yapacağımız toplantıda konuşulur. O toplantının en önemli konusu bu olur herhalde." dedi.

Akşener, Altaylı'nın "Peki adaylık konusunda oluşmuş bir fikir var mı? 15 gün öncesine oranla daha uzlaşabilir bir yerde mi masanın çevresinde oturanlar?" şeklindeki sorusu üzerine ise şunları kaydetti:

"Fatih Bey, ben konuşunca bozguncu muamelesi görüyorum. Kimseye saygısızlık etmeden, kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Ama ne desem kabahat oluyor. Bu yüzden konuşmayacağım. Çünkü bu iktidardan Türkiye’yi kurtarmayı, sizin kızınızın, benim oğlumun, milyonlarca evladımızın güzel bir geleceği olmasının başka çaresi yok. Bunun için susuyorum. Ama şunu bilin. Ben sizinle program yaptığımız gün nerede duruyorsam aynı yerde duruyorum. Türkiye’deki milyonlarca insan nerede duruyorsa orada duruyorum. Milyonlarca genç ne diyorsa, ben onların taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum. Ama konuşmayacağım."