Lütfü Özşahin :Filistin’e Silah Veren Tek Devlet İran’dır

Lütfü Özşahin :Filistin’e Silah Veren Tek Devlet İran’dır

Lütfü Özşahin, Filistin’e silah gönderen tek devletin İran olduğunu belirterek, kınamaların hiçbir işe yaramadığını kaydetti.

Dinler Tarihi Uzmanı Dr. Lütfi Özşahin, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un ‘Nedir Ne Değildir’ programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özşahin, Filistin’e silah gönderen tek devletin İran olduğunu belirterek, kınamaların hiçbir işe yaramadığını kaydetti.

Özşahin’in açıklamaları şöyle:

‘’İslam ülkelerindeki halklar bilinçleniyor, ama önemli olan yöneticilerin, iktidarların şuurlanıp İsrail’e tavır koyması.  Sürekli kınıyorlar sadece kınamak demek al İsrail’e bir yerine kına yak der gibi. Bizim Türkiye olarak tavrımız da böyle.

Bu konuda tek istisna İran. Hamas’a ve Filistin’e silah veren tek devlet İran. Evet, İran, Suriye ve Lübnan üzerinden, Hizbullah eliyle bu füzeleri Filistin’e götürüyor. İran’ın bu desteği ne hükümetimiz ne de medyamız tarafından dile getiriliyor. Adamların haklarını teslim edelim, onlar cesaret edip bu işlere soyunuyorlarsa sen de onların hakkını teslim edeceksin! ‘Ama Türkiye de kınadı’ denmesine deli oluyorum. Ekonomik ve askeri olarak sahaya inmedikten sonra Filistin nasıl kurtulacak?’’