Lübnan'da katil İsrail'in saldırılarında 394 kişi şehit oldu

Lübnan'da katil İsrail'in saldırılarında 394 kişi şehit oldu

Lübnan Sağlık Bakanı Reken Nasreddin, İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ölü sayısının 100 artarak 394'e, yaralı sayısının ise 1130'a yükseldiğini açıkladı.

Katil İsrail, Lübnan'a 2 Mart'ta başlattığı yoğun saldırılarını sürdürüyor.

Sağlık Bakanı Nasreddin, düzenlediği basın toplantısında, işgalci İsrail saldırıları nedeniyle şehit ve yaralı sayısının arttığını belirtti.

Nasreddin, işgalci İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 83'ü çocuk olmak üzere, 394 kişinin şehit olduğunu, 1130 kişinin yaralandığını kaydetti.

Sağlık Bakanlığı, daha önceki açıklamasında, işgalci İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a gerçekleştirdiği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 294'e, yaralı sayısının ise 1023'e yükseldiğini bildirmişti.