Lübnan'a Hava Saldırısı !  Şehidler Var

Lübnan'a Hava Saldırısı ! Şehidler Var

"Halk Cephesi": Lübnan'ın Kusaya kasabasına İsrail hava saldırısında 5 kişi şehid oldu

Filistin'in Kurtuluşu İçin Halk Cephesi - Genel Komutanlık, Çarşamba günü şafak vakti İsrail'in düzenlediği baskında Cephe'nin 5 üyesinin şehit olduğunu duyurdu.

Halk Cephesi lideri Anwar Raja, Al-Mayadin'e "İsrail'in sınır kasabası Kusaya'daki bir cephe merkezine düzenlediği saldırıda beş şehidin hayatını kaybettiğini " söyledi.

Raja, "İsrail'in Lübnan-Suriye sınırındaki Kusaya'daki bir cephe merkezine saldırısı da 10 kişiyi yaraladı" diye ekledi.

İsrail'in hedef almasının ardından, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi bugün yaptığı açıklamada, "Üyelerimizi hedef alan saldırı, Filistin halkımıza bulundukları her yerde açık Siyonist savaşın bir parçası olarak geldi."

Cepheden yapılan açıklamada, "Bu suç, Lübnan ve Suriye cephelerinde son zamanlarda hızlanan olaylardan münferit değildir ve Filistin içindeki ve dışındaki direniş güçlerini hedef alan sürekli Siyonist tehditler çerçevesindedir dedi

Açıklamada, "İşgal, bu suçu işleyerek, Siyonist tehditlerden yılmadan bu suça karşılık verecek büyüyen direnişi caydırabileceği yanılsamasıyla direnişe bir dizi mesaj göndermeye çalışıyor" denildi.

Geçen Pazar gecesi, işgal altındaki Golan üzerinden gelen bir İsrail saldırganlığı, askeri bölgeleri hedef alan dört füzeyle Şam çevresini hedef aldı .

Kaynak: TEVHİDHABER