Lavaş arası uyuşturucu servisi

Lavaş arası uyuşturucu servisi

Erzincan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar şube müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bir kişi yakalandı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar şube müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bir kişi lavaş ekmeği arasına sarılı 9.250 kg toz esrar ile birlikte yakalandı. Görenleri de hayrete düşüren bu olay ile ilgili yapılan basın açıklamasında şunlar ifade edildi.

"İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Van İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinin birlikte yaptıkları istihbarı ve operasyonel çalışmalar neticesinde; 22.04.2009 günü saat 16.00 sıralarında Van İlinden İstanbul iline seyahat etmekte olan yolcu otobüsünde yapılan aramalarda; otobüste bulunan M.O. (19) isimli şahsa ait olduğu tespit edilen, kırmızı renkli spor sırt çantasında yapılan arama neticesinde; tandır ekmeğine sarılmış vaziyette toplam daralı ağırlığı 9 kilo 230 gram gelen TOZ ESRAR maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeler ele geçirilmiş olup, konuyla ilgili olarak tahkikata devam edilmektedir." denildi.