Latif Erdoğan'a Saldırı

Latif Erdoğan'a Saldırı

Paralel Yapı'nın kaset şantajlarına ilişkin önemli bilgiler paylaşan yazar Latif Erdoğan A Haber'de konuk olduğu programa katılmak için geldiği binanın önünde saldırıya uğradı

Paralel Yapı ile ilgili haberleriyle dikkat çeken Latif Erdoğan yayına çıkmadan önce iki kişinin yanına fotoğraf çektirmek için geldiğini ve birden saldırıya uğradığını söyledi. İşte Latif Erdoğan'ın o açıklamaları:
"2 genç yanıma geldi, fotoğraf çektirebilirmiyiz dedi, siz kimsiniz diyemeden üzerime hucüm ettiler. Ben kendime geldiğimde saldırganlar kaçtılar. Fakat bunlar bizim beklemediğimiz şeyler değil, biz bu ülke için canımızı, başımızı koymuş insanız. Onlarda yiğitlik var ise silahla öldürselerdi beni, ben böyle derim. Hiç önemsemeyede gerek yok diyorum. Ama böyle haince, alçakca saldırılar kalleşce saldırılar erkeklik değildir bunu da bilsinler.Devlet bana dedi yanına mutlaka koruma verelim, benimde bana canını verecek çok arkadaşım var,istesem onlarlada gelirim böyle yerlere. Ben mertçe, erkekçe tek başıma geliyorum, bir sürü adamla bana hucüm etmek erkeklik sayılmaz . Varsa fikirleri, düşünceleri onları konuşsunlar. Ben kimseye bugüne kadar bir sineğe bile vurupta öldürmedim ki benle o şekilde bir mukavelede bulunsunlar, ben sözle, konuşmayla anlatıyorum anlatmak istediğimi, meseleyi o tarafa çekmek istediklerini ben biliyorum ama biz sabırlı insanlarız, 7 Haziran'a kadar asayiş nasıl temin edilecekse beni sevenlerden de zerre kadar kimseye mukavele etmeden öyle davranmalarını bekliyorum ve istiyorum da. Bu hain saldırılar sadece bize yapılan şeyler değil, herkese yapılabilir o açıdan da devlet, millet el ele baştan beri yapılan bu hain saldırı sözlü, laflı hatta fiziki bunlara mukavele etmenin günü geldiğini çok iyi anlamamız lazım. Kişisel bir mesele olarakta bakmamak lazım..."
SALDIRI SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU
Latif Erdoğan'ın açıklamalarının akabinde Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı başkanı Mustafa Yeşil ABD'de Fetullah Gülen'in yanına kaçmıştı. Latif Erdoğan, Twitter'dan açıklamalar yaparak AK Parti iktidarına tehdit eden Mustafa Yeşil ve Fetullahçı Terör örgütü tarafından sosyal medyada hedef gösterilmişti. Yüzlerce insanı kasetlerle mağdur eden Fetullahçı Suç Örgütü'nün Latif Erdoğan'a saldırıda bulunması sert şekilde kınandı. Polis saldırganların yakalnmasına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı. Latif Erdoğan'a yapılan çirkin saldırı sosyal medyada büyük yankı buldu.