Kuytul'dan Süleyman Soylu'ya Tepki

Kuytul'dan Süleyman Soylu'ya Tepki

Adana'da Furkan Vakfı mensuplarına yönelik polis şiddeti gündemdeki yerini koruyor. Alparslan Kuytul, yaşananlar sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin konuştu.

Furkan Vakfı Kurucu Genel Başkanı Alparslan Kuytul, Adana'da polisin gösterdiği şiddet sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında açıklamalarda bundu. İndyturk'ten Abdulhakim Günaydın'a konuşan Furkan Vakfı Kurucu Genel Başkanı Alparslan Kuytul, "Süleyman Soylu hükümet değil devletin kendisidir. MHP'li ve aslında şimdi AKP'nin altını oyuyor." ifadelerini kullandı.

"AKP'ye oy kaybettirmekten başka bir şey yapmıyor"

İşte, Furkan Vakfı Kurucu Genel Başkanı Alparslan Kuytul'un dikkat çeken o sözleri:

"Hükümetin suçu bize yapılan zulümlere sessiz kalmak ve bazı konularda devleti destelemektir. Süleyman Soylu hükümet değil devletin kendisidir. MHP'li ve aslında şimdi AKP'nin altını oyuyor. Yaptığı bu zulümlerle AKP'ye oy kaybettirmekten başka bir şey yapmıyor. İçişleri Bakanı oldukça bu ülkeye huzur gelmez, fikir ve ifade hürriyeti kalmaz, insanlar kendini emniyette hissedemezler. Bunları açıkça söylediğim için bunlara kızıyor ve üzerimize polisleri gönderiyor."(Ajanslar)