Kuytul'dan MHP İddiası

Kuytul'dan MHP İddiası

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul geçtiğimiz günlerde yaşanan polis müdahalesiyle ilgili MHP’yi hedef göstererek Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu öne sürdü.

Katıldığı bir programda konuşan Alparslan Kuytul yaşanan hadiseyle ilgili MHP’Yİ hedef göstererek "Olayı tamamen MHP üstlendi. Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu bilmeyen yok" diye konuştu.

Program sunucusu Nevşin Mengü, Kuytul’a cemaatler arası bir çekişmenin bu sonucu doğurduğuna yönelik iddiaları sorarken Kuytul bu iddiaları yalanladı.

Kuytul polislerin MHP’nin kontrolünde hareket ettiğini söylerken şöyle konuştu.

“Olayı tamamen MHP üstlendi. Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu bilmeyen yok. Bize saldıran polislerin bıyıklarından MHP’li oldukları belliydi. Gencecik çevik kuvvet polislerini bir sürü iftiralarla doldurmuşlar, özel bir ekip kurmuşlar. O çocukları oraya getirip bize saldırttılar. Hiçbir zaman biz başka bir cemaatten devlet içinden ya da devlet dışından böyle bir saldırıyla karşılaşmadık. Baştan beri aslında biz bu işin içerisinde kendine devlet diyenlerin olduğunu biliyoruz. Türkiye’de gücün kimin elinde olduğu da bellidir "(Ajanslar)