Kurtulmuş: Varlıkta şımarmayacağız

Kurtulmuş: Varlıkta şımarmayacağız

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 1977'de mezun olduğu okulda öğrencilere seslendi. Kurtulmuş, yaptığı konuşmasında "Yokluk sınavını geçtik, sırada varlık sınavı var. Varlıkta da şımarmayacağız" dedi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 1977'de mezun olduğu okulda öğrencilere seslendi. Kurtulmuş, yaptığı konuşmasında "Yokluk sınavını geçtik, sırada varlık sınavı var. Varlıkta da şımarmayacağız" dedi.AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş , 1977'de mezun olduğu İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen 2018-19 eğitim ve öğretim yılı açılış törenine katıldı. Kurtulmuş, imam hatip liselerinin varlık sebebinin 'ilim', 'irfan' ve 'hikmet' sahibi öğrenciler yetiştirmek olduğunu anlattı. Öğrencilerden hedeflerini büyük tutmasını isteyen Kurtulmuş, şunları söyledi:
 
"Hedeflerinizin daha yüksek olması lazım. Yokluk zamanları geride kaldı. Bizden önceki nesiller 'yokluk' imtihanını başarıyla verdiler. Şimdi bizim önümüzde daha büyük bir sınav var. Biz de 'varlık' sınavını çok başarılı bir şekilde vermek zorundayız. Yoklukta nasıl izzetle şerefle bu meseleye sahip çıktıysak varlıkta da şımarmayacağız. 'Ne güzel her şey önümüzde' demeyeceğiz. Allah'ın bahşettiği bütün bu nimetlerin kıymetini bileceğiz. Daha fazla çalışıp daha güçlü olacağız. Çok başarılı öğrenciler olarak bu okuldan mezun olacaksınız."
 
Konuşmasının ardından Numan Kurtulmuş'a günün anısına hat tablo hediye edildi. Kurtulmuş daha sonra okul öğretmenleri ve öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

islamianaliz