Kulis : Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti'den İstifa mı Edecek?

Kulis : Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti'den İstifa mı Edecek?

Adulkadir Selvi, bugün kaleme aldığı yazısında İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa edebileceği söylemlerini gündeme taşıdı

Ortak aday krizinin çözülmesiyle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'na geri dönmesi sonrası istifa edeceği konuşulan İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu'nun, "kırgın olduğu" belirtildi.

Konuyu bugünkü köşe yazısına taşıyan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, şu bilgileri paylaştı:

"İYİ Parti’nin etkili isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu’nun istifa edeceği yönündeki bilgiler kulislere yansıdı. Ancak benim edindiğim bilgiye göre Ağıralioğlu bu aşamada istifa etmeyi düşünmüyor. Ama kırgın. Kırgınlığının da Akşener tarafından bilinmesini istiyor. Nihai kararını vermeden önce Akşener’le görüşmeyi planlıyor. Peki Yavuz Ağıralioğlu neden kırgın? Meral Akşener’in 6’lı Masa’dan kalkmasını doğru bulanlardandı ama geri dönüşünü doğru bulmuyor. Akşener’in Masa’ya dönüş şeklinin hem İYİ Parti’ye zarar verdiğini hem Akşener’in güvenilirliğini zedelediğini düşünüyor.

İYİ Parti içinde Yavuz Ağıralioğlu gibi Akşener’in Masa’ya geri dönüş şeklini doğru bulmayan bir grup var. Tabii 'İyi oldu, 6’lı Masa kurtuldu, Millet İttifakı dağılmadı' diye sevinenler olduğu gibi. Ancak Yavuz Ağıralioğlu rahatsızlığını gizlemeyenlerden."