Kılıçdaroğlu'nun Ayakkabıyla Seccadede Verdiği Poz  İnfial Yarattı! CHP'den  Açıklama Geldi

Kılıçdaroğlu'nun Ayakkabıyla Seccadede Verdiği Poz İnfial Yarattı! CHP'den Açıklama Geldi

Kılıçdaroğlu'nun ayakkabıyla seccadede verdiği poz infial yarattı! CHP'den yanıt gecikmedi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile bastığı bir kare, büyük tepki topladı. Bunun üzerine CHP kanadından yapılan açıklamada, "Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir." ifadeleri kullanıldı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir iftar programında verdiği poz tartışma yarattı. Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve 2 kişi ile birlikte seccade üzerinde poz vermesine ilişkin CHP'den açıklama geldi.

KALABALIĞA VURGU YAPILDI

CHP'nin, açıklamasında, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekildiği ifade edildi.

AK PARTİLİ İSİM TEPKİ GÖSTERDİ

Fotoğraf sosyal medyanın gündemine otururken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da söz konusu kareye tepki gösterdi. Dağ, fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir."

Son Dakika.com

Kılıçdaroğlundan seccade açıklaması: Göremediğim için çok üzgünüm