Kılıçdaroğlu: Bütün Vatandaşlar Köşeyi Dönecek

Kılıçdaroğlu: Bütün Vatandaşlar Köşeyi Dönecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Gaziantep'in Nizip ilçesindeki seçim bürosunun açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, yeni bir başlangıç yapmak zorunda olduklarını, hükümetin kendilerini çok yorduğunu ve gerginliğin başını alıp gittiğini söyledi.

Kimsenin hayatından memnun olmadığını ve vatandaşın bu konuda yapacağı tek şeyin, 7 Haziran'da sandığa giderek hakkı koruyan, hakkın arkasında duran, kul hakkı yemeyen, her kuruşun hesabını millete vermeyi onurlu görev kabul eden bir siyasi anlayışı iktidara taşımak olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"SİYASETÇİLER DEĞİL, VATANDAŞ KÖŞEYİ DÖNECEK"

"7 Haziran'da sandığa gidecek CHP'li seçmenlerden şunu istiyorum, geçen seçimlerde CHP'ye oy vermeyen bir vatandaşımızla beraber sandığa gitsinler ve birlikte gittikleri vatandaşı yeni bir başlangıç için CHP'ye oy vermesi için ikna etsinler. Emin olun Türkiye çok güzel bir ülke, emin olun bizim insanlarımız çok güzel insanlardır. Ben de sizden birisiyim. Sizden birisiyim, yoksulluğu, işsizliği ve her şeyi üç aşağı beş yukarı bilir ve halkımız ne yaşamışsa ben de yaşamışımdır. Ben bu ülkeye hizmet etmek istiyorum. Benim siyaset anlayışımda siyasetçi cebini doldurmaz, vatandaşın cebinin dolu olması lazım, siyasetçi köşeyi dönmez, vatandaşın köşeyi dönmesi lazım eğer biz bunu yapabilirsek bu ülkede de güzel şeyler yapabiliriz."

Partililerin Miraç Kandili'ni kutlayan Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle Gaziantep'e hareket etti.