Katil Siyonistler Mavi Marmara Dizisi Çekecek

Katil Siyonistler Mavi Marmara Dizisi Çekecek

Mavi Marmara katliamının sorumlusu Siyonist İsrail, Fransa ile işbirliği yaparak, katliamı meşrulaştırma peşine düştü. Mavi Marmara'yı anlatan Ocean Wind adlı Siyonist dizide Türkler de oynayacak.

Siyonist İsrail’in Filistin’e yardım götüren Mavi Marmara isimli Türk gemisine uluslararası sularda baskın düzenlemesi sonucu 10 kardeşimiz şehit olmuştu. Siyonistler bu katliamın hesabını vermemişken kendilerini dünya kamuoyunda aklamak üzere yeni bir hamleye girişti.

Terör rejimi İsrail, Mavi Marmara’da yaşanılanları beyaz perdeye uyarlama kararı aldı. Hem de Fransız bir şirketle birlikte.

Fransız Babe Films adlı şirketle anlaşan İsrailli yapımcılar Micky Rabinovitz, Gal Uchovsky ve Moshe Edery ortak olarak Ocean Wind yani Okyanus Rüzgarı adlı bir dizi film çekecek. Dizi, 8 bölümden oluşacak. Filmin yönetmeni ise İsrailli Elad Chen ve Dean Miroshnikov olacak. 2022’de yayınlanacak olan dizinin yönetmenlerinden Rus asıllı Miroshnikov’u diğerlerinden ayıran ise Mavi Marmara baskınına katılması.

İsrail Özel Kuvvetleri (IDF) askeri olan Dean Miroshnikov, baskında gözünden yaralanmıştı. Dizinin konusu da Dean Miroshnikov’un anlatımları üzerine kurgulanacak. Fransız ve ABD’lilerin yanı sıra dizide Türk oyuncular da yer alacak. ABD’li Ron Howard’ın rol alacağı dizideki Türk oyuncuların ismi ise açıklanmadı.

Kaynak Milli Gazete