Kasım Süleymani'nin  Suikasti İle ilgili Yeni Ayrıntılar Ortaya Çıktı

Kasım Süleymani'nin Suikasti İle ilgili Yeni Ayrıntılar Ortaya Çıktı

Bir Siyonist web sitesi, Kasım Süleymani'nin Bağdat'ta öldürülmesiyle ilgili yeni ayrıntıları ortaya koyuyor

TERCÜME HABER / TEVHİDHABER

Siyonist bir web sitesi, İran Devrim Muhafızları'ndaki "Kudüs Gücü" eski komutanı Kasım Süleymani'nin 3 Ocak 2020'de Irak'ın başkenti Bağdat'ta gerçekleşen suikastıyla ilgili yeni ayrıntıları ortaya çıkardı.

Siyonist "Netzif Net" web sitesi, "Amerikan özel kuvvetlerinin 3 ekibinin o sırada görevi tamamlamak için Bağdat havaalanına geldiğini" belirterek, "Amerikalı ekiplerin Bağdat Uluslararası Havalimanı'ndaki gizli yerlerden bölgeyi izlediğini ve Süleymani'yi beklediğini kaydetti.

"Bu ekiplerdeki Amerikan savaşçıları bakım işçisi kılığına girerken, diğerleri eski binalarda ve Bağdat Havaalanı yakınlarındaki yol kenarındaki arabalarda saklandığı bildirildi

Gazete "Bu ekiplerdeki Amerikan askerleri bakım işçisi kılığına girerken, diğerleri eski binalarda ve Bağdat Havaalanı yakınlarındaki yol kenarındaki arabalarda saklandı. diye yazdı

Üç keskin nişancı ekibinin Bağdat havaalanı yolu üzerindeki hedef bölgeden 600 ila 900 metre uzaklıkta konuşlandırıldığına dikkat çekti.

Süleymani, Bağdat Uluslararası Havalimanı'na geldi ve konvoyundaki iki arabadan biri uzaklaşırken Amerikan keskin nişancıları onları bekliyordu.

Gazete Hellfire füzeleri ile donanmış iki insansız hava aracının, Bağdat Havalimanı'ndan çıkış caddesine giderken, biri Süleymani'ye ait iki aracın üzerinden uçtuğunu, Amerikan keskin nişancının silahlarının hazır ve aynı zamanda hedefe yöneltildiğini belirtti.