İstanbul’da bir İsrailli özel operasyonla gözaltına alındı

İstanbul’da bir İsrailli özel operasyonla gözaltına alındı

Siyonist İsrail medyası dün akşamüstü verdikleri bir haberde eşiyle birlikte İstanbul’a gelen 47 yaşındaki İsrailli kişinin güvenlik güçlerince gözaltına alındığını bildirdi.

Güvenlik güçleri İstanbul’da İsrailli bir kişiyi özel bir operasyonla gözaltına aldı. Siyonist İsrailli “Valla” web sitesi bu konuda “Gözaltına alınan söz konusu İsraillinin eşi, gözaltının yanlışlıkla olduğunu söylüyor. Öte yandan İsrail Dışişleri Bakanlığı da, konudan haberdar olduklarını ve söz konusu kişinin serbest bırakıldığını, fakat şimdilik daha fazla ayrıntı veremeyeceklerini belirtti” diye kaydetti.

Yine aynı habere göre, gözaltına alınan söz konusu İsrailliye açılan bir telefon temasıyla kaldığı otelin lobisinde kendisini bir ziyaretçinin beklediği söylendi. Geldiği zaman ellerine kelepçe takılarak tutuklandı. Daha sonra mahkemeye sevkedilmeden önce sorgu altına alındı.

“Waynet” web sitesi de bu hususta, Siyonist İsrailli söz konusu kişinin uçakla İstanbul’a gelirken diplomat olması muhtemel olan bir Türk vatandaşının cep telefonunu almakla suçlandığını yazdı.