İsrail Suriye'yi Bombaladı

İsrail Suriye'yi Bombaladı

İsrail'in Halep ve Nairab havaalanlarını bombaladı

Suriye Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Halep Uluslararası Havaalanı ve Suriye'nin kuzeyindeki Halep'teki Nairab havaalanı bugün şafak vakti İsrail füzeleri tarafından vuruldu

Alman haber ajansı, Suriye güçlerine yakın bir kaynağın, iki havalimanını 5 İsrail füzesi ile hedef aldığını söylediğini aktardı.

Suriye Savunma Bakanlığı, Halep Uluslararası Havalimanı'nı hedef alan İsrail hava saldırısının hava saldırısına uğradığını söyledi.

Şam - Birlikte - Suriye rejimi Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Halep Uluslararası Havaalanı ve Suriye'nin kuzeyindeki Halep'teki Nairab havaalanı bugün şafak vakti İsrail füzeleri tarafından vuruldu ve bu yalnızca maddi hasarla sonuçlandı.

Alman haber ajansı, Suriye rejim güçlerine yakın bir kaynağın, iki havalimanını 5 İsrail füzesi ile hedef aldığını söylediğini aktardı.

Bu saldırı İsrail'in içinde bulunduğumuz Mart ayında havalimanını ikinci kez hedef almas anllamına geliyor İki hafta önce İsrail hava saldırısı Halep Uluslararası Havalimanı'nı hedef almış ve havaalanı hizmet dışı kalmıştı

TEVHİDHABER.COM