İsrail medyası: “Ordumuz” yıprandı.. Lübnan'a savaşa girmeden önce iki kez düşünmeliyiz

İsrail medyası: “Ordumuz” yıprandı.. Lübnan'a savaşa girmeden önce iki kez düşünmeliyiz

İsrail medyası İsrail “ordusunun” çöktüğünü doğruluyor ve Lübnan'a karşı savaşa girmeden önce iki kez düşünmek gerektiği konusunda uyarıyor

İsrail medyası, İsrail “ordusunun” tükendiğini doğruladı ve Lübnan'a karşı savaşa girmeden önce iki kez düşünmesi gerektiği konusunda uyardı.

İsrail Kanal 12'nin sunucusu şunları söyledi: "Gazze'deki savaştan, çözüme ulaşmanın çok zaman aldığını ve burada hızlı bir çözüm olmadığını öğrendik."

"Kuzeyde savaşa girmeyi düşünüyorlarsa şu soruyu sormaları daha doğru olur: Savaşa gireceksek karar verebilecek miyiz? Karar vermek için ne kadar zamana ihtiyacımız var?" Maliyeti ne olacak?"

"Ordu yıpranmış durumda, tamamen Amerikan silahlanmasına bağlıyız ve cephemiz tamamen savunmasız. Bu nedenle savaşı genişletmeye karar vermeden önce iki kez düşünmeleri gerekiyor."

Vice, şunları kaydetti: “Tahminler, cephenin kuzeyde patlaması halinde İran'ın bu sefer tarafsız kalmayacağı, aktif olacağı ve bunun da savaşın çehresini tamamen değiştireceği yönünde. Pazartesi günü Amerikan elçisi Amos Hockstein buraya gelecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı