"İsrail, bu resim için özür dilemez"-Foto/Video
4 çocuğun ve annelerinin katleden İsrail pişkinliğini koruyor. İşte ajanslardan geçen pişkinlik açıklamaları.
Tzipi Livni, "Hala, Beyt Hanun'da zarar görenlerin İsrail saldırısına değil teröristlerin ateşine maruz kaldığı yönündeki haberlerin doğruluğunu araştırıyoruz. Bu yüzden özür dilememize gerek yok" dedi.
İsrail Başbakanı Ehud Olmert ise bakanlar kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da bir anne ve dört çocuğunun ölmesinden derin üzüntü duyduklarını söyledi. Olmert, Savunma Bakanı Barak gibi olaydan yerleşim bölgelerinde faaliyet gösteren Hamas'ı sorumlu tuttu.
Filistinliler Gazze Şeridi'nin kuzeyinde sivillerin İsrail tankından açılan ateş sonucu öldüğünü duyurmuştu. İsrail Ordusu ise Filistinlilerin elindeki patlayıcıların ölümlere neden olduğunu öne sürmüştü.
Bu arada Livni'nin bu hafta İngiltere'nin başkenti Londra'da Mısır Dışişleri Bakanı Ahmed Ebu'l Geyt'le bir araya geleceği bildirildi.
Ve işte o yürek yakan görüntüler;
